Vitaliteitsprogramma’s

Vitaliteitsprogramma’s

Kuier deur:

Kwetsbare mensen in Overijssel helpen naar een betere kwaliteit van leven. 

Kuier Deur richt zich op kwetsbare mensen in Overijssel, die zich door eenzaamheid, gebrek aan beweging of door hun sociaaleconomische situatie in een overleefstand bevinden.  

Door laagdempelige wandeltrainingen en workshops over sociaal emotionele en leefstijlonderwerpen ervaren deelnemers verbondenheid en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Met deze voorwaarden ervaren deelnemers een betere kwaliteit van leven, meer zelfredzaamheid en zijn ze in staat duurzaam (gezondheids)doelen te bereiken. 

In 3 Twentse gemeentes heb ik Kuier Deur projecten opgezet: in Hellendoorn, Rijssen-Holten en Losser.

Starten met veranderen onder begeleiding kan vrijwel iedereen. De uitdaging is gedragsverandering vol te houden. Daar zijn mijn programma’s op gericht!

Meer vlogs over Kuier deur vind je op het Kuier deur kanaal!

Reviews Kuier deur

Ik ben vrolijker, doe weer grotendeels mijn eigen huishouden en mijn lymfoedeem is verdwenen. Van oud collega’s hoor ik dat ik er beter uit zie en dat mijn uitspraken positiever zijn. Ik heb meer levenslust. Lees hier het hele verhaal van Marion.

“Mijn lichamelijke klachten verdwenen, er kwam energie voor in de plaats”

“Wandelen met Kuier deur zorgt dat je vitaler wordt, ook in je andere bezigheden. Je leert prachtige mensen kennen en het kopje koffie achteraf mag ook niet ontbreken. En je geniet van de natuur die je om je heen hebt.”

“Mijn conditie is verbeterd en ik heb het bewijs dat ik toch nog iets goed kan presteren met het sporten.  En het voornaamste is: ik straal weer, ik hoor weer ergens bij!”

“Het gaat heel gemoedelijk. Je krijgt een betere conditie en de suikerspiegel gaat naar beneden.”


“Het is heel fijn om met een groep te lopen”  Lees hier het hele verhaal van Gerda

“Het is een prachtige opstap om iets te gaan doen, iets op te bouwen”